اسیدها موادی ترش مزه‌اند که خاصیت خورندگی دارند و شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند و بازها را خنثی می‌کنند.

بازها موادی با مزه گس هستند که تلخ اند و حالتی مانند صابون در تماس با دست دارند، شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند و اسیدها را خنثی می‌کنند.

 

همچنین اگر یک اسید و یک باز با هم واکنش بدهند تولید نمک و گاز هیدروژن می کنند. در زیر به برخی از تعاریف قدیمی اسید پرداخته می‌شود.

اسیدها موادی‌اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن‌هایی دارند که در واکنش با فها توسط یون‌های ف جایگزین می‌شوند.

این تحقیق شامل 4 صفحه بوده و شما می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید.

 


http://s7.picofile.com/file/8379924318/R_10_.png


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها